SEZEN, PERŞEMBE PAZARINI ZİYARET ETTİ.

Belediye Başkan Vekilimiz Bahri Sezen, belediye meclis üyelerimiz Mehmet Tevfik Akyüz ve İsmet Gülünay ile birlikte Pazar esnafını ziyaret etti.

Perşembe pazarında esnaf ve vatandaş ile sohbet eden Başkan vekilimiz Sezen, talep ve istekleri dinledi. Gerekli notları aldıklarının altını çizen Sezen; “ Belediye başkalığı olarak her zaman esnafımızın ve halkımızın sesine kulak verdik. Sahaya inerek yanlarında olduk. Bugünde yine halkımızla beraberiz. Herkese bol kazançlar dileyerek Başkanımız Abdulkadir Şahiner’in selamlarını ilettik.” diye konuştu.

Başkan Vekilimiz Sezen’in ziyareti sırasında sıcaktan bunalan esnafa ve vatandaşlarımıza; Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’in talimatlarıyla belediye logolu şapkalarımızdan dağıtıldı.

Önceki Valimiz Doç.Dr.Zülkif Dağlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti